12 January 2009

Kondominium Mutiara Sentul

Berikut adalah permandangan sekitar tempat tinggal penulis pada masa ini di Mutiara Sentul, Sentul, Kuala Lumpur.



12 comments:

Mogen Ali Rico said...

org kaya..org kaya

Galuh Cendra Kirana said...

wahhh..mamat dah jadik jiran den! weyhh...gue tgh lambai lu nih!!! tengok tingkap...!! lu nampak Apartment Mawar tak???

sparkystar said...

fuyoo...tinginya,bro..ada kolam la,apa lagi terjun la sambil wat gaya2 bebas pari-pari olimpik..huhu

hanis said...

wah.
jeles gile
tapi setakat ko nak eksyen ade kolam tapi ko tak berkesempatan nak jejak dalam tu ape kes weh...

M.K is Tun Mamat said...

Mogen,
mana ada den xkayo. den terpaksa di sponsor oleh company la..

Galuh,
Kita jiran ek.. wah leh la dtg mkn-mkn..

sparkystar,
aku nak terjun.. gayat...

hanis,
aku ada sebab kenapa xjejak ke kolam tu lg... next time la.. nanti aku buat party kat kolam.. western seh..

Galuh Cendra Kirana said...

haa...buat makan2 kat kolam tu okeh gak..baru la CSI beb...nanana.

~ujicham~ said...

dah takde la landskap hutan comey?

hanis said...

party kolam.
yepi
yepi
ai like..
hepp
hepp
horay

Evil said...

hello bro..

nak tumpang tanya sikit.
saya mencari rumah untuk disewa di mutiara sentul nih.
agak2 bole tak bro tahu apa2 detail sekiranya ada org nak sewakan.

harga dan detail umah serta keselesaan di situ.

pls do contact me.
thanks in advance!

peace.

M.K is Tun Mamat said...

erm..hi evil.. kawan pun xtau pasal area sini... baru je lagi duk sini pun.. kalo ada kawn bgtau.. nak contact mcm mana...

Evil said...

terima kasih utk reply.
bro baru duduk situ ke?

kk takpe kita contact through email.
evilangel77@yahoo.com

Evil said...

terima kasih utk reply.
bro baru duduk situ ke?
ok tak suasana? aku pun tinggal di sentul gak tapi nak mencari yg lebih selesa skit..

kk takpe kita contact through email.
evilangel77@yahoo.com

anyway nice blog.. syok tengok pasal makan2..

Powered by Blogger.