09 June 2009

Hi-5 Dari Kuala Terengganu


1) "5" Nama Timangan Anda :

  • Mamat : Ni nickname yang common
  • M.K. : nickname ini digunakan oleh kenalan tempat kerja dan forum
  • Along : nickname ini digunakan di rumah
  • Abang : nickname ini digunakan oleh seseorang
  • Sayang : special for someone... =)

2) "5" Sifat / Tabiat Buruk Anda :

  • 1st : Suka Makan-makan
  • 2nd : Suka cakap direct, kalau ada terasa tu, sendiri mau ingat la.
  • 3rd : Suka kacau orang, tak boleh tengok orang senang, sesekali seronok menyakat dan membahankan kawan-kawan
  • 4th : Candid - suka ambil gambar candid kawan-kawan, lepas tu hitamkan bahagian mata dan kemudian post dalam blog MKstreet.com
  • 5th : Suka download movie guna rapidshare...

3) "5" Makanan Favorite :

  • Masakan Ibu - Suka semua masakan yang dimasak olek ibu.
  • Nasi Goreng USA - memang suka yang ni...
  • Char Kuew Tiaw : memang suka yang ini juga, selalu minta kerang lebih...
  • Laksa Sarawak - Rindu nak makan laksa sarawak...
  • Hidangan Telur - Selalunya wajib ada...

4) "5" Subjek Pelajaran paling suka :

  • Fizik : suka masa tingkatan satu tapi malangnya cuma boleh ambil masa tingkatan lima di zaman sekolah menengah
  • Matematik : Salah satu kegemaran adalah berlumba menghabiskan buku latihan
  • Biologi : Subjek paling best masa ambil SPM dulu, teringin nak jadi doktor...
  • Grafik Komputer: Masa belajar di UTM dulu, selalu dapat markah bonus sebab suka present hasil grafik dan masih dapat A walaupun tidak pernah buat kuiz, banyak sangat markah bonus.
  • Pendidikan Jasmani : Suka main bola...

5) "5" Benda wajib dalam purse :

  • I/C : atau nama lain bagi Kad Pengenalan
  • Lesen Memandu : Wajib ada
  • Credit Card : Emergency purpose only
  • JCard : For Shopping at Jusco purpose only
  • Gambar : gambar siapa-siapa yang berpatutan

6) "5" Topik yang biasa dibual bersama pasangan/teman :

  • Makan : da makan? kalau belum jom pegi makan...
  • Tengah Buat Apa? : erm... common sense la...
  • Masak ke? : masak apa... ada benda baru ke...
  • Camner kerja hari ini? : Outstation lagi ke...
  • Ada call mak tak : erm... ada ek..

7) "5" MANGSA TAG :

sila jawab untuk mangsa Tag seterusnya.. :

  • Hanis
  • Luffy
  • UjiCham
  • Mogen
  • Galuh

4 comments:

~ujicham~ said...

huhu.. aku pun kena da...

Anonymous said...

Tun,
Wah.. bestnya tak buat kuiz pun dapat markah banyak.. tak aci.. tak aci..

hanis said...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Cik Areja said...

tankiu jawab..hehehhh...char kue tiaw tu feveret same...haa lepas ni mk kene lanja aja mkn r klu gini..makan char kue tiaw..hehehe

Powered by Blogger.