03 June 2009

Serangan Alien

Gambar Hiasan - Ihsan dari Officemates

Alien Baltan telah mendarat di bumi Kuala Terengganu, atau lebih spesifik lagi di Gong Badak. Mangsa pertama serangan adalah Stadium Sultan Mizan, Gong Badak. Kerosakan dilaporkan 70% pada bahagian bumbung dan hampir tidak boleh digunakan lagi. Lain-lain kerosakan sedang disiasat oleh pihak berwajib.

Untuk berita selanjutnya, sila tengok Buletin Utama, di TV3 dan akhbar-akhbar yang sewaktu dengannya.

Sekian melaporkan untuk MKstreet.com.

9 comments:

ct hani said...

adoi...sakit perut gelak...hehehe

dean-eyza said...

cheh..
btul la.. kalau tidak, tak kan baru siap jer dah runtuh.. :D

~ujicham~ said...

hehe.. bole buat report kat jkr camni ek.. mau pengsan org tu baca.

imshahmemyselfandi said...

gileeek ahhh aku rasa mcm nak beraksi spt itu jek bila tgk gmbr ni. bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! kt plaza sentul

sparkystar said...

ultraman mane?? dia tak dtg slamat kan bumi ker.

hanis said...

sengel...
ko ingat mesia ader ultramen taro??

Galuh Cendra Kirana said...

erk... pandai ko buat kisah yer..kui kui kui...

Mogen Ali Rico said...

heheheh..Mk aper lagik..ko jgn simpan identiti diri tue lagik..bumi perlukan ko..bertukarlah..bertukarlah menjadi power ranger..lalalalallala

M.K is Tun Mamat said...

sambungan cerita di sini

http://www.mkstreet.com/2009/06/misi-menyelamat-bumi.html

mogen,
aku da xleh beraksi menjadi power rangers, pasal suit tu da xmuat lg..

Powered by Blogger.