11 December 2009

Jom Makan Burger Gergasi, Danau Kota

Gerai burger yang terletak di hadapan rumah saudara Zam mendapat sambutan yang agak menggalakkan.

Senarai menu burger gergasi yang disediakan.

Dari kiri sosej satu kaki, burger super king (200gm), dan burger biasa (70gm) sebagai perbandingan saiz.

Perbandingan dengan blade (110gm)

Burger Super King,

Diskaun RM1 jika anda memesan burger sebelum pukul 10.00 malam.

Gerai burger saudara Zam terletak di:-
No. 26, Jalan 6/23B, Taman Danau Kota, Kuala Lumpur.

Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan:-
Zam : 012-912 4699

Lokasi GPS: 3°12'26.6"N 101°43'0.7"E

10 comments:

BuBu said...

bro.. kenapa tidak ko amik gambar nak kekedai berger ni dari jalan uptown danau tu.. heheh

mat yus said...

woooo............ nie blh lawan properpeti (betul ke ejea nie) burger McD. Dan lg satu sapa mkn 200g brger nie maka cepat ler kena darah tinggi

a kl citizen said...

assalammualaikum

1 burger cukup untuk buat kita sendawa kekenyangan tak?

nazmeen said...

Zam burger mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan... Kalau lapar call saja ;)

mrjojoarmany said...

zam beger @ mcdongah punye beger tip top kondition..buleyh mntak smua lebeyh..jom telan beger dia!!!

Dorsett Wholesale Centre said...
This comment has been removed by the author.
Perantau said...

Salam tuan blog, minta izin untuk share gambar zam beger kat FB saya ye..nak promote kat kengkawan..:)

M.K is Tun Mamat said...

Silakan.

adieha said...

kedai burger ni bukak kul brp ye?

M.K is Tun Mamat said...

kalau xsalah waktu malam rasanya... try call.. selalu pergi waktu malam je.. jam 8.00mlm dan keatas..

Powered by Blogger.